ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενέργειες Κοινωνικής Ευθύνης - Η Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρόδου ανοίγει πανιά... με Blue Star Ferries

17:24 - 21 Μαρ 2007 | Ναυτιλία

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που επί σειρά ετών προωθεί και εφαρμόζει η Blue Star Ferries, στηρίζει την Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Ρόδου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρόδου).
Η οικονομική αρωγή θα αξιοποιηθεί από την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρόδου, για την παράσταση "Το Βασιλόπουλο και Το Χρυσό Κουτάκι" που βασίζεται στα ομώνυμα Δωδεκανησιακά παραμύθια.
Για τη Blue Star Ferries αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση ενεργειών των τοπικών κοινωνιών με ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χαρακτήρα, πολύ δε περισσότερο, όταν οι τελικοί αποδέκτες είναι παιδιά και νεολαία.
Το ?Βασιλόπουλο και το Χρυσό Κουτάκι? κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου στη Ρόδο με βασικό στόχο να έρθουν τα παιδιά κοντά στο θέατρο και τον πολιτισμό με αβίαστο και ευφάνταστο τρόπο.
Το ενδιαφέρον και καινοτόμο στοιχείο είναι ότι η συγκεκριμένη παράσταση θα ταξιδέψει... καθώς στο πλαίσιο της πολιτικής του θεάτρου της Ρόδου "Το θέατρο πάει Σχολείο", θα παρουσιαστεί σε σχολεία και άλλων νησιών της Δωδεκανήσου, όπως αυτά της Πάτμου, Λέρου, Καλύμνου, κλπ.
Για το σκοπό αυτό η Blue Star Ferries παρέχει δωρεάν την μετακίνηση του θιάσου και των τεχνικών της παράστασης στα νησιά της Δωδεκανήσου που προσεγγίζουν τα πλοία της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παράσταση συμμετέχουν καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Ρόδο, η σκηνοθεσία είναι του Παναγιώτη Σταθόπουλου, τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι της Βασιλικής Καρυδάκη και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γιώργου Οικονόμου.
Η συγκεκριμένη προσφορά εντάσσεται σε μια σειρά ενεργειών που υλοποιούνται στα νησιά που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries, αφού ήδη επί σειρά ετών βρίσκεται διακριτικά δίπλα σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Φιλανθρωπικά και Κοινωφελή ιδρύματα, Μητροπόλεις, Πολιτιστικούς και Αθλητικούς συλλόγους, την Ιατρική επιστημονική κοινότητα, με μόνο στόχο την διευκόλυνση και την άμεση παροχή στήριξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.