ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Enterprise Greece και HEMEXPO σε διεθνή ναυτιλιακή έκθεση στην Κορέα

19:03 - 06 Νοε 2017 | Ναυτιλία
Enterprise Greece και HEMEXPO σε διεθνή ναυτιλιακή έκθεση στην Κορέα
Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece) σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού - HEMEXPO διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Ναυπηγικής και Βιομηχανικού εξοπλισμού ΚΟRMARINE BUSAN 2017 από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2017 στην Κορέα.

Η διεθνής έκθεση KORMARINE ξεκίνησε το 1978 και έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στο χώρο της ναυπηγικής και του βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού. Διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και την Ένωση Εταιριών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού της Κορέας.

Το Μπουσάν είναι η 2η σε πληθυσμό πόλη της Κορέας, όπου λειτουργούν οι 10 μεγαλύτερες ναυπηγικές εταιρίες της Κορέας, μερικές από τις οποίες είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο BEXCO, όπου συμμετείχαν 1.390 εταιρίες από 55 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 45.000, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Μεταξύ των 14 εθνικών συμμετοχών, (Ιαπωνία,  Κίνα, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Φιλανδία, των Ηνωμένων Πολιτειών, Ταϊβάν), η ελληνική συμμετοχή, με το μήνυμα«Smart Ship Solutions - Greek Marine Equipment», απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια, απαρτιζόμενη από τις πλέον δυναμικές εταιρίες του κλάδου, οι οποίες πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους του συγκεκριμένου τομέα με τις οποίες τέθηκαν οι βάσεις για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.