ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Blue Star: Βάζει πλώρη για Σούδα λόγω φωτιάς στο Ελ.Βενιζέλος

09:08 - 31 Αυγ 2018 | Ναυτιλία
Blue Star: Βάζει πλώρη για Σούδα λόγω φωτιάς στο Ελ.Βενιζέλος
Τα «βαρύ πυροβολικό» της Blue Star Ferries, το «Blue Star 2» μπαίνει από την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς.

Η Attica Group που είναι σε κοινοπραξία με την ΑΝΕΚ για τις γραμμές της Κρήτης και της Ιταλίας δρομολογεί το συγκεκριμένο πλοίο για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν προκύψει μετά την ακινητοποίηση λόγω πυρκαγιάς του «Ελ. Βενιζέλος». Ήδη αυτές καλύπτονται από το Paros Jet μέχρι την Κυριακή.

Πάντως η επιστροφή του «Blue Star 2» ξυπνά μνήμες καθώς ήταν το πρώτο πλοίο που κάλυπτε την απόσταση Πειραιάς – Χανιά σε 6 ½ ώρες. Τώρα θα βρεθεί απέναντι με το «Μύκονος Palace» των Μινωικών που αναχωρεί κάθε μεσημέρι στις 4 από τον Πειραιά για τα χάνια και στις 12 το βράδυ από τα Χανιά για Πειραιά. Το πλοίο της Κοινοπραξίας θα αναχωρεί στις 3 το μεσημέρι από Πειραιά και στις 11.30 το βράδυ από τα Χανιά.

Εντός του μήνα πάντως η Κοινοπραξία αναμένεται να αποκαταστήσει την κανονικότητα των δρομολογίων με την μεταφορά πλοίου από την Ιταλία στην Κρήτη και την αξιοποίηση εκ νέου στο δίκτυο του «Έλυρος».

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 10:05 - 31 Αυγ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.