ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία κοινής αναπτυξιακής συνεργασίας μεταξύ DSIC Ltd και DNV GL

13:20 - 11 Σεπ 2018 | Ναυτιλία
Συμφωνία κοινής αναπτυξιακής συνεργασίας μεταξύ DSIC Ltd και DNV GL
Στην εμπορική έκθεση SMM που πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο, η Dalian Shipbuilding Industry Company Ltd. (DSIC) και ο νηογνώμονας DNV GL ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας κοινής αναπτυξιακής συνεργασίας για την ανάπτυξη ενός νέου δοχείου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων (ULCV) . Το JDP επικεντρώνεται στην παροχή ενός σχεδίου που είναι έτοιμος για κατασκευή και αντικατοπτρίζει τις επικείμενες τάσεις της αγοράς και τους εισερχόμενους κανονισμούς.

Το ενδιαφέρον για τα εναλλακτικά καύσιμα κινήθηκε από τα περιθώρια στο κέντρο του ναυτιλιακού κόσμου, καθώς οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί που αποσκοπούν στη μείωση των εκπομπών της ναυτιλίας στον αέρα αρχίζουν να ισχύουν. Για πολλές λειτουργικές χρήσεις, ο συνδυασμός της τεχνικής ωριμότητας, της αποδοτικότητας, της διαθεσιμότητας και της μείωσης των εκπομπών σημαίνει ότι το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) αποτελεί σήμερα μια βιώσιμη λύση.

"Κατά την ανάπτυξη αυτού του νέου σχεδιασμού ULCV 23.000 TEU, θα δείξουμε ότι η DSIC μπορεί να παραδώσει πλοία στην κορυφή της αγοράς, αφού δύο πλοία εμπορευματοκιβωτίων 20.000 TEU παραδόθηκαν επιτυχώς στο COSCO SHIPPING Group φέτος» δήλωσε ο κ. Yang Zhi Zhong , Πρόεδρος του DSIC. "Βλέπουμε μια συνεχιζόμενη ισχυρή αγορά για τα πλοία ULCV, με χαμηλότερα κόστη υποδοχής που αποτιμώνται ιδιαίτερα στις κύριες εμπορικές διαδρομές. Ταυτόχρονα, η επέκταση της υποδομής ανεφοδιασμού τόσο στην Κίνα όσο και στην Ευρώπη σημαίνει ότι το ΥΦΑ γίνεται βιώσιμη λύση για τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, μειώνοντας το κόστος και διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους νέους κανονισμούς ».

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη DSIC για την επιλογή της DNV GL να συμμετάσχει σε αυτό το έργο και να εμπιστευτεί την τεχνογνωσία μας στην ναυτιλία με καύσιμα φυσικού αερίου και εμπορευματοκιβωτίων", δήλωσε ο Knut Ørbeck-Nilssen, Διευθύνων Σύμβουλος της DNV GL - Maritime. "Το νέο JDP θα βασιστεί στη μακρά και παραγωγική συνεργασία μεταξύ της DSIC και της DNV GL και προσβλέπουμε στη συνεργασία με το DSIC για να διασφαλίσουμε ότι ο σχεδιασμός πληροί τις σχετικές τάξεις και τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς".

Στην ίδια  έκθεση του SMM στο Αμβούργο, η Dalian Shipbuilding Industry Company Ltd. (DSIC) και ο νηογνώμονας DNV GL ανακοίνωσαν την υπογραφή μιας συμφωνίας κοινής αναπτυξιακής συνεργασίας (JDP) για την ανάπτυξη ενός νέου υπερβολικά μεγάλου σκάφους μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 23.000 TEU ( ULCV). (Από το L έως το R Η υπογραφή της συμφωνίας ήταν: ο Guan Yinghua, ο αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής της DISC και ο Norbert Kray, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και περιφερειακός διευθυντής της Μεγάλης Κίνας στο DNV GL - Maritime)

Τελευταία τροποποίηση στις 13:24 - 11 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.