ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε χρόνια BLUE STAR PAROS στις γραμμές των Κυκλάδων

20:12 - 14 Μαϊ 2007 | Ναυτιλία

Η Blue Star Ferries, με χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση πέντε χρόνων συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας από τη δρομολόγηση των υψηλών ταχυτήτων πλοίου της BLUE STAR PAROS, στη γραμμή Πειραιά - Ανατολικών Κυκλάδων.
Η δρομολόγηση του πλοίου BLUE STAR PAROS προσέφερε και προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας, αύξηση του μεταφορικού έργου της γραμμής και του εισερχόμενου τουρισμού.
Το F/B BLUE STAR PAROS ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στις 12 Μαΐου του 2002 στη γραμμή Πειραιά-Κυκλάδων, εγκαινιάζοντας με νέους χρόνους την καινούρια εποχή στο θαλάσσιο ταξίδι στις Κυκλάδες.
Η BLUE STAR FERRIES με τα πλοία της BLUE STAR ITHAKI, BLUE STAR PAROS και BLUE STAR NAXOS, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά για Κυκλάδες, όλο το χρόνο.
Από τον Μάρτιο του 2007 και για τα επόμενα 3 χρόνια Χειμώνα-Καλοκαίρι, θα εξυπηρετεί με τα πλοία της τα νησιά των μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα) και επιπλέον την Αμοργό και την Αστυπάλαια, με την κατακύρωση από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής των Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας.
Στα πέντε χρόνια παρουσίας του, το BLUE STAR PAROS έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και δικαίως χαρακτηρίζεται ως το πιο δημοφιλές πλοίο της γραμμής, εκτελώντας 3.258 δρομολόγια και μεταφέροντας 3.008.889 επιβάτες, 335.936 ιδιωτικής χρήσης οχήματα και 58.780 φορτηγά.
Η Blue Star Ferries αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για την προτίμηση και την επιλογή τους, τόσο τους επιβάτες όσο και τους επαγγελματίες και ταυτόχρονα θέλουμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ποιοτική αναβάθμιση της γραμμής των Κυκλάδων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.