ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεταξύ 17 και 19 Ιουλίου το ομόλογο της Attica Group

08:44 - 10 Ιουλ 2019 | Ναυτιλία
Μεταξύ 17 και 19 Ιουλίου το ομόλογο της Attica Group
Από την άλλη Τετάρτη 17 Ιουλίου έως την Παρασκευή 19/7 αναμένεται να διαρκέσουν οι εγγραφές για το ομόλογο της Attica Group σύμφωνα με πληροφορίες του reporter.gr. Αν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εγκρίνει την προσεχή Πέμπτη το ενημερωτικό δελτίο, μετά απαιτούνται τρεις εργάσιμες για τη δημοσίευση, οπότε την άλλη Τετάρτη μπορούν να ξεκινήσουν οι εγγραφές.

Το ομολογιακό δάνειο θα έχει ανώτερη στόχευση τα 175 εκατ. ευρώ και κατώτερη τα 125 εκατ. ευρώ, ενώ αν οι προσφορές κυμανθούν χαμηλότερα (των 125 εκατ. ευρώ) θα ακυρωθεί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα συμφραζόμενα από την αγορά, η εταιρεία θα επιτύχει την ανώτερη στόχευση, ήτοι τα 175 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται οι προσφορές να είναι μεγαλύτερες.

Η εταιρεία Attica Group είναι μακράν η μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία της χώρας και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, έχοντας υπό την ομπρέλα της τις εταιρείες Blue Star Ferries, Superfast Ferries και Hellenic Seaways.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν, θα χρησιμοποιηθούν για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού με χαμηλότερο επιτοκιακό κόστος, ενώ μέρος αυτών θα χρησιμοποιηθεί και για γενικούς επιχειρηματικούς σκοπούς.

Μόλις παρθεί η έγκριση από την Επ. Κεφαλαιαγοράς η Attica Group θα προβεί στη δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου, όπου θα ξεκαθαρίζονται τα ποσοστά διάθεσης του ομολόγου σε θεσμικούς επενδυτές αλλά και ιδιώτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.