ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει τα δρομολόγια Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη το «Andros Jet»

16:45 - 16 Αυγ 2019 | Ναυτιλία
Συνεχίζει τα δρομολόγια Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη το «Andros Jet»
Κατόπιν ενεργειών του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το επιβατηγό - οχηματαγωγό ταχύπλοο σκάφος «Andros Jet» συνεχίζει την εκτέλεση των δρομολογίων στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη.

Τα δρομολόγια του πλοίου για το Σάββατο 17.8.2019 και την Κυριακή 18.8.2019 έχουν ως εξής:

  • Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 8:00 με άφιξη Σαμοθράκη στις 9:30.
  • Αναχώρηση από Σαμοθράκη στις 12:00 με άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 13:30.
  • Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη στις 15:30 με άφιξη στη Σαμοθράκη στις 17:00.
  • Αναχώρηση από τη Σαμοθράκη στις 18:30 με άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στις 20:00.

Δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με την επαναδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» στην γραμμή, θα υπάρξει συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Andros Jet» για τη συνέχιση των δρομολογίων του στην γραμμή.

Επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25/8 η ναύλωση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΑΝΑΞ» για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Σε συνεχή επικοινωνία Θεοδωρικάκος - Μέτιος για τη Σαμοθράκη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και μέρες το νησί της Σαμοθράκης, εξαιτίας των δυσχερειών στην ακτοπλοϊκή της σύνδεση.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες έχει εξασφαλιστεί πλήρως ο ανεφοδιασμός του νησιού, ενώ εξετάζονται και δράσεις για την ανάπτυξη του νησιού έτσι ώστε να αμβλυνθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:55 - 16 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.