ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστήρια επιστολή Απ. Βεντούρη για τη σύλληψη του «Μυτιληνιού»

15:32 - 27 Ιουν 2007 | Ναυτιλία
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως Βύρωνα Πολύδωρα, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αξιότιμο Αναστάστιο Δημοσχάκη, τον Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννη Μπούτσικα και τον τμηματάρχη Υπηρεσίας Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνο Σφακιανάκη με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε η διοίκηση της ΝΕΛ με αφορμή τη σύλληψη του Σπυρίδωνα Στρίντζη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με την παρούσα, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ευαρέσκεια μας και ταυτοχρόνως να συγχαρούμε τον Τμηματάρχη της Υπηρεσίας Διώξεως Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μάνο Σφακιανάκη, ως και το προσωπικό όλου του τμήματος του οποίου προΐσταται, για την κατάσχεση των πειστηρίων, την εξιχνίαση του εγκλήματος και τη σύλληψη του δράστη Σπυρίδωνος Στρίντζη, αδελφού του Διευθύνοντος Συμβούλου της HELLENIC SEAWAYS Γεράσιμου Στρίντζη, που διένειμε στο  διαδίκτυο συκοφαντικά ανώνυμα e-mails, για την εταιρεία μας, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής και για την εταιρεία συμφερόντων μας C-LINK FERRIES, υπογράφοντας ως δήθεν «Μυτιληνιός».

Ειλικρινά εντυπωσιασθήκαμε από τον καταρτισμό, την οργάνωση, την τεχνογνωσία και την αμεσότητα των ενεργειών του εν λόγω τμήματος.

 Επισημαίνουμε ότι ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ύστερα από αιφνιδιαστική έφοδο των Οργάνων του τμήματος και κατεσχέθησαν τα πειστήρια προ της παρελεύσεως 24 ωρών από την τελευταία διάδοση μέσω διαδικτύου των συκοφαντικών e-mails.

 Κατά την ταπεινή μας άποψη πρόκειται περί “προτύπου” Υπηρεσίας, που κοσμεί την ΕΛ.ΑΣ.

 Αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στον κ. Μάνο Σφακιανάκη και στο Τμήμα του, όσο και σε Εσάς ως Προϊσταμένης Αρχής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.