ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Scorpio Tankers: Αυξημένη κερδοφορία το πρώτο τρίμηνο

08:59 - 08 Μαϊ 2020 | Ναυτιλία
Scorpio Tankers: Αυξημένη κερδοφορία το πρώτο τρίμηνο
Ενισχυμένα κέρδη, τα οποία ανήλθαν σε 46,6 εκατ. δολάρια παρουσίασε η Scorpio Tankers το πρώτο τρίμηνο του 2020 έναντι 14,4 εκατ. δολαρίων το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Η αυξημένη κερδοφορία της ναυτιλιακής με έδρα το Μονακό αποδίδεται στα υψηλά επίπεδα ναύλων στην αγορά των δεξαμενόπλοιων και στην αύξηση του στόλου των product tankers, μέσω της συναλλαγής της με την Trafigura τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, η Scorpip Tankers προχωρά σε αναβολή για το 2021 της εξαγοράς και της εγκατάστασης scrubbers σε 19 πλοία της, μετά από συμφωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Η πανδημία και η αβεβαιότητα γύρω από την παγκόσμια προσφορά πετρελαίου δημιουργούν ένα περιβάλλον υψηλής μεταβλητότητας, επισημαίνεται σχετικά με την επόμενη μέρα στην αγορά. «Η κλίμακα και η διάρκεια της πανδημίας παραμένουν άγνωστα, ωστόσο ενδέχεται να έχουν μια ουσιώδη επίδραση στις ταμειακές ροές και στα κέρδη μας το 2020. Μια εκτίμηση της επίδρασης του Covid-19 στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν μπορεί να γίνει ακόμη», καταλήγει η ναυτιλιακή.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:41 - 08 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.