ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπερκαλύφθηκε η IPO της Taylor Maritime

14:56 - 25 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Υπερκαλύφθηκε η IPO της Taylor Maritime
Τεράστια είναι η ζήτηση για την αρχική δημόσια προσφορά (IPO) της Taylor Maritime. Πρόκειται για την πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία, που εισάγεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Σημειώνεται ότι η IPO της Taylor Maritime έχει ήδη υπερκαλυφθεί.

Ειδικότερα, η Taylor Maritime Investments, υπό την ηγεσία του Ed Buttery, αναμένεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο του Λονδίνου την ερχόμενη Πέμπτη (27/5) σχεδιάζοντας να θέσει προς διαπραγμάτευση 253,7 εκατ. μετοχές σε αρχική τιμή έκδοσης 1 δολάριο ανά μετοχή.

Η Taylor Maritime Investments ιδρύθηκε στο Γκέρνσεϊ στις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους ως εταιρεία επενδύσεων εσωτερικής διαχείρισης.

Οι επενδύσεις της εξειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο πλοίων, το οποίο αφορά κατά κύριο λόγο σε secondhand handysizes και σε supramax bulk carriers.

Ο Ed Buttery, γιος του συνιδρυτή της Pacific Basin, Chris Buttery, ίδρυσε την Taylor Maritime το 2014, δημιουργώντας έναν στόλο με περισσότερα από 20 πλοία handysize και supramax.

Υπενθυμίζεται ότι η Taylor Maritime προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία για την απόκτηση δύο supramaxes και τεσσάρων handysizes, με το κόστος να υπολογίζεται λίγο κάτω από τα 95 εκατ. δολάρια.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:58 - 25 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.