ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Navig8 Chemical Tankers: Αλλαγή ονόματος σε Chemical Tankers Inc.

15:04 - 09 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Navig8 Chemical Tankers: Αλλαγή ονόματος σε Chemical Tankers Inc.
Η Navig8 Chemical Tankers αλλάζει το όνομά της σε Chemical Tankers Inc. (CTI), έχοντας προγραμματίσει συνάντηση με τους μετόχους της στις 20 Αυγούστου για την έγκριση αυτής της αλλαγής.

Ο σκοπός του διαφορετικού ονόματος είναι να αντικατοπτρίσει καλύτερα την θέση της εταιρείας στον εφοπλισμό και στη λειτουργική διαχείριση των δεξαμενόπλοιων μεταφοράς χημικών προϊόντων και ακολουθεί την πρόσφατη πώληση του μεριδίου της Navig8 στην CTI σε κεφάλαια που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management, η οποία ελέγχει τώρα περίπου το 95% των υπολοίπων κοινών μετοχών της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της CTI, Jens Grønning, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι η αλλαγή του ονόματος της εταιρείας είναι ένα φυσικό επόμενο βήμα στην εξέλιξή μας σε μια ανεξάρτητη, αυτάρκη και ευκίνητη επιχείρηση. Το νέο όνομα δεν σημαίνει εντούτοις έναν πλήρη διαχωρισμό από τον Όμιλο Navig8, με τον οποίο διατηρούμε μια πολύ εποικοδομητική επιχειρηματική συνεργασία μέσω της εμπορικής διαχείρισης των δεκαοκτώ πλοίων μας τύπου A-Class, αλλά και της τεχνικής διαχείρισης ορισμένων πλοίων μας».

Η Navig8 Chemical Tankers ιδρύθηκε το 2013 ως κοινή επιχείρηση μεταξύ της Navig8 Group και κεφαλαίων που διαχειρίζεται η Oaktree Capital Management και διαθέτει στόλο 32 πλοίων.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.