ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η MISC επενδύει σε τρεις start-ups στη Σιγκαπούρη

14:22 - 18 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Η MISC επενδύει σε τρεις start-ups στη Σιγκαπούρη
Η MISC, η κορυφαία ναυτιλιακή εταιρεία της Μαλαισίας, αποκάλυψε ότι έχει επενδύσει, μαζί με τη Boston Consulting, σε τρεις νεοσύστατες εταιρείες με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Οι τρεις επιχειρήσεις είναι η SOL-X, η οποία ασχολείται με την ασφάλεια πλοίων, η Chord X, μια εταιρεία ανάλυσης ναυτικών δεδομένων και η Spares CNX, η οποία παρέχει μια αυτοματοποιημένη λύση διαχείρισης αποθεμάτων.

«Είμαστε υπερήφανοι που επενδύουμε σε αυτές τις τρεις ψηφιακές νεοσύστατες επιχειρήσεις, οι οποίες με πολλούς τρόπους μας επιτρέπουν να διερευνήσουμε τις διαθέσιμες ευκαιρίες και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της ψηφιοποίησης στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλιακή βιομηχανία, λόγω της COVID-19 μας ανάγκασαν να επανεξετάσουμε τις προσεγγίσεις και τις λειτουργικές πρακτικές μας», δήλωσε ο Yee Yang Chien, πρόεδρος της MISC.

«Πιστεύω ότι για να προχωρήσουμε, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να διερευνήσουμε τις ατελείωτες ευκαιρίες για περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικής αριστείας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.