ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Synergy: Αναλαμβάνει την τεχνική διαχείριση του στόλου της Maersk Tankers

15:55 - 23 Σεπ 2021 | Ναυτιλία
Synergy: Αναλαμβάνει την τεχνική διαχείριση του στόλου της Maersk Tankers
Η Synergy Marine, θυγατρική της Synergy Group της Σιγκαπούρης, υπέγραψε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής διαχείρισης της Maersk Tankers.

«Η Maersk Tankers έχει μετατραπεί από παραδοσιακή εταιρεία δεξαμενόπλοιων σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια. Η συμφωνία με τον Όμιλο Synergy σηματοδοτεί το επόμενο μεγάλο βήμα στη στρατηγική μας πορεία, προσφέροντας τόσο στις τεχνικές όσο και στις εμπορικές επιχειρήσεις τις βέλτιστες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν. Η Maersk Tankers θα γίνει εταιρεία παροχής υπηρεσιών εστιασμένη στην εμπορική αγορά διαχείρισης, παρέχοντας οικονομικά και περιβαλλοντικά βιώσιμες λύσεις για τους πλοιοκτήτες», δήλωσε ο Christian Ingerslev, Διευθύνων Σύμβουλος της Maersk Tankers.

Η επιχείρηση τεχνικής διαχείρισης, η οποία αποτελεί μέρος της Maersk Tankers από το 1928, απασχολεί περίπου 3.300 άτομα, εκ των οποίων 140 εργάζονται στην ξηρά.

Βάσει της συμφωνίας, η Synergy Group θα αναλάβει ολόκληρη την επιχείρηση της Maersk Tankers. Αυτό περιλαμβάνει συμβάσεις πελατών και προμηθευτών, καθώς και την τεχνική διαχείριση 82 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων των πλοίων της Maersk Product Tankers.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.