ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Jinhui Shipping αγοράζει bulker από την AM Nomikos

15:47 - 06 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
Η Jinhui Shipping αγοράζει bulker από την AM Nomikos
Η Jinhui Shipping & Transportation πρόσθεσε ακόμη ένα πλοίο μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου μεγέθους supramax στον στόλο της.

Η κινεζική ναυτιλιακή εταιρεία, που ειδικεύεται στα bulkers και είναι εισηγμένη στο Όσλο δήλωσε ότι θα δαπανήσει 15,75 εκατομμύρια δολάρια για ένα supramax χωρητικότητας 53.350 dwt που κατασκευάστηκε το 2007 στο Ναυπηγείο της Σαγκάης.

Η Jinhui προσδιόρισε την Tesoro Transport Inc ως πωλητή, γεγονός που υποδεικνύει πως το πλοίο είναι το Tesoro, το οποίο διαχειρίζεται και ελέγχεται από την ελληνική ναυτιλιακή AM Nomikos Transworld Maritime Agencies SA.

Το supramax θα παραδοθεί στον αγοραστή μεταξύ 15 Οκτωβρίου και 15 Δεκεμβρίου, με τη διοικητική ομάδα της Jinhui να υπογραμμίζει ότι θεωρεί πως η τιμή αγοράς είναι "λογική" και ότι η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί με μετρητά.

Μάλιστα δραστηριοποιήθηκε φέτος στην αγορά πωλήσεων και αγορών (S&P), παραλαμβάνοντας μέχρι τώρα επτά μεταχειρισμένα πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Η AM Nomikos δραστηριοποιείται επίσης στην αγορά S&P, έχοντας συμμετάσχει σε περίπου 15 συναλλαγές S&P από τις αρχές του 2020, οι μισές από τις οποίες ήταν πρόσφατες πωλήσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.