ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ZIM δημιουργεί την «Uber» για τον κόσμο του εμπορίου

07:58 - 08 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
H ZIM δημιουργεί την «Uber» για τον κόσμο του εμπορίου
Η ναυτιλιακή εταιρεία από το Ισραήλ Zim Integrated Shipping Services ανακοίνωσε ότι ξεκινά μια νέα θυγατρική, την Ship4wd.

Πρόκειται για μία καινοτόμα ψηφιακή εμπορευματική λύση που δίνει στις επιχειρήσεις την προσωπική ελευθερία, ευκολία και έλεγχο για την καλύτερη διαχείριση των εισαγωγών και των εξαγωγών τους.
Ουσιαστικά πλέον οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν οι ίδιες γρήγορα και εύκολα με ποιον τρόπο θα γίνεται η μεταφορά των προϊόντων τους.


Το Ship4wd στοχεύει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ και του Καναδά που εισάγουν από την Κίνα, το Βιετνάμ και το Ισραήλ και θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 18 Οκτωβρίου.
Στηριζόμενη στην εμπειρία της Zim στη ναυτιλιακή βιομηχανία και στην ψηφιακή ναυτιλία, η νέα εταιρεία ψηφιακής μεταφοράς εμπορευμάτων θα παρέχει μια απλή και άμεση λύση για τη μεταφορά φορτίου μέσω μιας προηγμένης ψηφιακής πλατφόρμας one-stop-shop. Η υπηρεσία θα καλύψει όλες τις πτυχές της πολύπλοκης διεθνούς διαδικασίας αποστολής, επιτρέποντας στους πελάτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη διασυνοριακή ναυτιλία να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις εισαγωγής και εξαγωγής τους απλά, με ζωντανή συνομιλία 24/7 από ειδικούς σε όλη τη διαδικασία.


Η πλατφόρμα Ship4wd θα επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν είτε την πιο οικονομική είτε την ταχύτερη επιλογή αποστολής, με θαλάσσιες και αεροπορικές υπηρεσίες μέχρι τον τελικό προορισμό, συμπεριλαμβανομένων των χερσαίων και σιδηροδρομικών μεταφορών και των σχετικών υπηρεσιών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο Eli Glickman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ZIM, δήλωσε: «Ως ηγέτης της επιταχυνόμενης τάσης ψηφιοποίησης στη ναυτιλιακή βιομηχανία, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας για να ξεκινήσουμε μία ανεξάρτητη ψηφιακή πλατφόρμα για μεταφορές πολλαπλών λειτουργιών, σύμφωνα με τη στρατηγική μας για την ανάπτυξη εργασιών παράλληλα με τη βασική μας δραστηριότητα ».

Ο Glickman είπε επιπλέον ότι η παγκόσμια ανάγκη για ψηφιακές υπηρεσίες μέσω προσωπικών κινητών τηλεφώνων και tablet αυξάνεται, ειδικά μεταξύ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο Assaf Tiran, επικεφαλής του τμήματος ψηφιακής καινοτομίας της ZIM, πρόσθεσε: «Όπως και οι άλλες πρωτοποριακές πλατφόρμες, όπως η Airbnb στον τουρισμό και η Uber στις μεταφορές, έχουν μετατρέψει τις βιομηχανίες τους, στοχεύουμε να επιτρέψουμε σε όλους να είναι παρόντες, απλοποιώντας και εξορθολογώντας τη μεταφορά αγαθών παγκοσμίως, μόνο με μερικά κλικ».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:10 - 08 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.