ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ZeroNorth ανοίγει νέα γραφεία στη Βάρνα και τη Βομβάη

13:31 - 29 Νοε 2021 | Ναυτιλία
Η ZeroNorth ανοίγει νέα γραφεία στη Βάρνα και τη Βομβάη
Νέα κέντρα υπηρεσιών στη Βουλγαρία και την Ινδία δίνουν στη ZeroNorth την δυνατότητα να κλιμακώσει περαιτέρω την προσφορά Επαγγελματικών Υπηρεσιών προς τους πελάτες της και να υποστηρίξει την καθ΄ όλο το 24ώρο παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τον καιρό και την βελτιστοποίηση του πλοίου και του ταξιδιού.

Η εταιρεία ναυτιλιακής τεχνολογίας ZeroNorth, ανακοίνωσε σήμερα (29/11) το άνοιγμα δύο νέων γραφείων, στη Βάρνα της Βουλγαρίας και στη Βομβάη της Ινδίας, για να επεκτείνει την παροχή Επαγγελματικών Υπηρεσιών με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της απαράμιλλη τεχνογνωσία στον κλάδο, μέσω της οποίας θα υποστήριζει αποφάσεις που αφορούν στην βελτιστοποίηση του πλοίου.

Η ανακοίνωση είναι η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην προσφορά Επαγγελματικών Υπηρεσιών της ZeroNorth, η οποία στηρίζεται σε τρία κύρια σκέλη υπηρεσιών: συμβουλευτική για τον καιρό, υπηρεσία βελτιστοποίησης ταξιδιού και υπηρεσία βελτιστοποίησης πλοίου. Τα γραφεία της Βάρνας και της Βομβάης, που ιδρύθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου 2021, παρέχουν ήδη αυτές τις υπηρεσίες σε αρκετούς πελάτες της ZeroNorth.

Screenshot 2021 11 25 at 12.00.19

Οι έμπειροι ειδικοί της ZeroNorth συνεργάζονται τόσο προληπτικά όσο και αντιδραστικά με τις πλοιοκτήτριες και τις εταιρίες διαχείρισης πλοίων, παρέχοντάς τους συμβουλές σχετικά με μια σειρά θεμάτων που αφορούν την λειτουργική διαχείριση και απόδοση του πλοίου και τον καιρό.

Η συμβουλευτική ομάδα της ZeroNorth για τον καιρό, υποστηρίζει τους operators ως μέρος της υπηρεσίας που παρέχεται από την πλατφόρμα Optimise. Η ομάδα θα ειδοποιήσει τους operators στα γραφεία και τους πλοιάρχους στα πλοία, εάν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες ή όταν δεν αξιοποιούνται οι δυνατότητες βελτιστοποίησης κάποιου πλοίου ή στόλου. Όλες οι συστάσεις παρέχονται στην βάση της μεγιστοποίησης των εσόδων και της δυνατότητας μείωσης των εκπομπών, που προτείνει η πλατφόρμα της ZeroNorth.

Η ZeroNorth προσφέρει επίσης μια πρόσθετη, επί πληρωμή υπηρεσία για την βελτιστοποίηση του ταξιδιού, όπου η ομάδα ενεργεί για λογαριασμό και σε συντονισμό με τους operators των πελατών, για την παρακολούθηση των πλοίων και τη βελτιστοποίηση του ταιδιού τους.

Η τρίτη προσφορόμενη υπηρεσία παρέχει υπηρεσίες βελτιστοποίησης πλοίου, η οποία συμπεριλαμβάνει την παρακολούθησης της απόδοσης και θα χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέγονται από τα ταξίδια του πλοίου για να συμβουλεύει τους πλοιοκτήτες και τους διαχειριστές αναφορικά με δυνατότητες βελτιστοποίησης του πλοίο. Για παράδειγμα, εάν η κατανάλωση καυσίμου παρουσίαζε απροσδόκητη αύξηση, η ZeroNorth θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα της για να συμβουλεύσει την διαχειρίστρια εταιρεία ποιός θα ήταν ο ιδανικός χρόνος να εκτελεσθεί η εργασία καθαρισμού των υφάλων που θα είχε το μέγιστο όφελος στην απόδοση του πλοίου.

Η ομάδα Επαγγελματικών Υπηρεσιών της ZeroNorth αποτελείται από μετεωρολόγους, πλοίαρχους, operators και ειδικούς δρομολόγησης που συνδυάζουν τεχνογνωσία από το πλοίο και το γραφείο και διασφαλίζουν στους πελάτες της τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αυτήν τη βαθιά γνώση και εμπειρία προς υποστήριξη των επιχειρησιακών τους αποφάσεων.

Η ZeroNorth επέλεξε τη Βάρνα και τη Βομβάη για να επεκτείνει την εμβέλειά της της σε διαφορετικές ζώνες ώρας και λόγω του σημαντικού αριθμού ταλαντούχων operators και πλοιάρχων με μεγάλη εμπειρία και θαλάσσια υπηρεσία, που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές.

Με την απανθρακοποίηση ως εμπορική επιταγή, το πάντρεμα της ανθρώπινης τεχνογνωσίας με την πλατφόρμα της ZeroNorth δίνει τη δυνατότητα στους πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων να ενεργούν σύμφωνα με τις συστάσεις για τον προγραμματισμού ταξιδιού, τη βελτιστοποίηση των πλοίων και να εκμεταλλεύονται προς όφελός τους τον καιρό, διατηρώντας παράλληλα σαφή εικόνα των εμπορικών επιπτώσεων αλλά και αυτών που αφορούν την βιωσιμότητα.

Ο Søren Christian Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος της ZeroNorth, δήλωσε: «Η βελτιστοποίηση του ταξιδιού και η αποτελεσματικότητα του πλοίου πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα, εάν οι πλοιοκτήτες και διαχειριστές πρόκειται να αποβάλουν κερδοφόρα τον άνθρακα. Είμαι περήφανος που καλωσορίζω τη νέα μας, εξειδικευμένη ομάδα Επαγγελματικών Υπηρεσιών και που ανακοινώνω σήμερα την περαιτέρω επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της ZeroNorth.

«Πιστεύουμε ότι η νέα μας ομάδα θα επιτρέψει στους χρήστες μας να μεγιστοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν την γνώση που παρέχει η τεχνολογίας μας στη δραστηριότητά τους, αυξάνοντας περεταίρω τα κέρδη, έχοντας τη διασφάλιση ότι συνδυάζουμε την υψηλότερη ανθρώπινη και τεχνολογική τεχνογνωσία».

Ο Anders Mayntzhusen, Chief Revenue Officer, ο οποίος επιβλέπει τις νέες ομάδες στη ZeroNorth, δήλωσε: «Οι Επαγγελματικές Υπηρεσίες της ZeroNorth θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να ανεβάσουν τις δραστηριότητές τους στο επόμενο επίπεδο, συνδυάζοντας τη ναυτική εμπειρία και τεχνογνωσία, με προηγμένους αλγόριθμους με σκοπό την καλύτερη ιεράρχηση

προτεραιοτήτων και την εφαρμογή αποφάσεων που οδηγούν σε αύξηση των εσόδων και μείωση των εκπομπών αεριών.

«Η σημερινή ανακοίνωση είναι επίσης συναρπαστική γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουμε περαιτέρω το «μαύρο κουτί» της ναυτιλίας σχετικά με το weather routeing, προσφέροντας πλήρη διαφάνεια και υποστήριξη για την κάθε απόφάση. Πιστεύουμε ότι αυτό θα φέρει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και θα προτρέψει για περισσότερη συνεργασία στον κλάδο μας. κάτι που χρειάζεται απεγνωσμένα στην πορεία του προς την απανθρακοποίηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.