ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Erasmus Ship Invest: Αγόρασε πλοίο σε μόλις 7 μέρες

13:14 - 23 Φεβ 2022 | Ναυτιλία
Erasmus Ship Invest: Αγόρασε πλοίο σε μόλις 7 μέρες
Στην επιτυχημένη εξαγορά ενός μεταχειρισμένου πλοίου μεταφοράς χύδην φορτίου κατηγορίας Kamsarmax και χωρητικότητας 82K DWT (Tess82) της Tsuneishi Japan, προχώρησε η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Erasmus Ship Invest.

Το bulker έχει μετονομαστεί σε «Glory Prosperity» και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την παροχή πολυετών υπηρεσιών σε μεγάλους πελάτες του Ομίλου Erasmus Shipinvest.

«Με αφορμή αυτή την επιτυχημένη αποστολή εξαγοράς, δημιουργείται ένα νέο ρεκόρ για τον όμιλό μας ως η πιο γρήγορη εξαγορά μέχρι στιγμής: από την υπογραφή του MoA μέχρι την παράδοση, μέτρησε συνολικά 7 εργάσιμες ημέρες μόνο! Ήταν μια τιμητική πρόκληση για ολόκληρη την ομάδα κάτω από τόσο στενό χρονικό πλαίσιο σε όλες τις πτυχές της αγοραπωλησίας, των οικονομικών, της επάνδρωσης πληρώματος, της ναυτικής/τεχνικής υποστήριξης κ.λπ. Αλλά τα καταφέραμε! Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μεγάλη μας αποτελεσματικότητα στην ομαδική εργασία και εκτιμούμε πολύ την πολύτιμη υποστήριξη από όλα τα επιχειρηματικά μας δίκτυα», σημείωσε σχετικά η εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.