ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EuroDry: Νέο συμβόλαιο χρονοναύλωσης για το M/V «Molyvos Luck»

14:43 - 04 Μαρ 2022 | Ναυτιλία
EuroDry: Νέο συμβόλαιο χρονοναύλωσης για το M/V «Molyvos Luck»
Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία EuroDry Ltd. που ειδικεύεται σε πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, ανακοίνωσε ένα νέο συμβόλαιο χρονοναύλωσης για το dry bulrker M/V «Molyvos Luck».

Το M/V «Molyvos Luck», ένα πλοίο χωρητικότητας 57.924 dwt που ναυπηγήθηκε το 2014, συνήψε νέα σύμβαση χρονοναύλωσης για περίοδο έντεκα μηνών με δυνατότητα επέκτασης έως δεκατρείς μήνες κατ' επιλογή του ναυλωτή, με ημερήσια τιμή 25.750 δολάρια. Η νέα τιμή θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της υπάρχουσας ναύλωσης, η οποία υπολογίζεται στις αρχές Μαΐου 2022.

Ο Αριστείδης Πίττας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroDry σχολίασε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα χρονοναύλωση για το πλοίο μας M/V «Molyvos Luck» για περίοδο από έντεκα έως δεκατρείς μήνες, με τιμή σχεδόν διπλάσια από το επίπεδο της τρέχουσας απασχόλησής του. Η νέα χρονοναύλωση μας εξασφαλίζει με τουλάχιστον 8,5 εκατομμύρια δολάρια συμβεβλημένα ακαθάριστα έσοδα και αναμένεται να έχει συνολική συνεισφορά EBITDA άνω των 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η νέα ναύλωση θα βελτιώσει την κερδοφορία και την ορατότητα των ταμειακών ροών μας, με την κάλυψη ναύλωσης να ανέρχεται σε περίπου 29% για το 2022.»

Τελευταία τροποποίηση στις 14:43 - 04 Μαρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.