ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. συνεργάζεται με την ASK Digital

13:41 - 14 Ιουλ 2022 | Ναυτιλία
Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. συνεργάζεται με την ASK Digital
Η CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. υπέγραψε σύμβαση με την ASK Digital, την πιο δημιουργική εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων στην ελληνική αγορά.

Η ASK Digital παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ιστοσελίδων e-shop & digital marketing. Διαθέτει επαγγελματίες, εξειδικευμένους & δημιουργικούς προγραμματιστές για αυτές τις υπηρεσίες.  Οι ιστοσελίδες των πελατών τους είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορούν να δημιουργήσουν τόσο e-commerce ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιστοποιούν την ικανοποίηση των πελατών και να αυξάνουν τις πωλήσεις, όσο και εσωτερικές εφαρμογές web βοηθώντας έτσι τον αυτοματισμό των επιχειρήσεων.

Οι υπηρεσίες Digital Marketing στην εποχή που διανύουμε είναι επίσης το κλειδί της επιτυχίας. Οι εταιρείες πρέπει να επικοινωνούν το brand και τα μηνύματά τους, να προσελκύουν επισκέπτες στον ιστότοπό τους και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους αυξάνοντας τις πωλήσεις ή δημιουργώντας δυνητικούς πελάτες, μέσω των ψηφιακών καναλιών.

Πρόσφατα η ASK Digital κέρδισε το ΒΡΑΒΕΙΟ WEBDESIGN από την εταιρεία WEBDESIGN-INPIRATION.COM για τις μοναδικές και δημιουργικές της δεξιότητες!

"Πιστεύουμε ότι με αυτή τη συνεργασία θα προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πελατών μας", αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.