ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

14:33 - 26 Ιουν 2008 | Ναυτιλία
Με την από 22/06/2008 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18/07/2008 και ώρα 12.00 π.μ. στη Μυτιλήνη και επί του πλοίου της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Εκλογή νέων μελών Δ.Σ.
2. Κατανομή αρμοδιοτήτων στα μέλη ΔΣ και προέγκριση αμοιβών μελών του Δ.Σ. για το έτος 2008.
3. Λήψη αποφάσεως σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 3556/2007 για την διαβίβαση από την εταιρεία πληροφοριών σε μετόχους και πρόσωπα με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων.
4. Διάφορες ανακοινώσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση υποχρεούνται σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρείας:
- Να προβούν σε δέσμευση των μετοχών τους μέσω του Χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία).
- Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.) (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) και να παραλάβουν από αυτήν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών.
Οι βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη).
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το Nόμο και το Kαταστατικό, όρισε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 18/07/2008, θα επακολουθήσει επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1 Αυγούστου 2008 και ώρα 10.30 π.μ. Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα επακολουθήσει Β' επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18 Αυγούστου 2008 και ώρα 10.30 π.μ. Και οι δύο επαναληπτικές Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στο πλοίο της Εταιρείας που θα είναι ελλιμενισμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Οι κ.κ.Μέτοχοι που θα δεσμεύσουν τις μετοχές τους για την συμμετοχή τους στη Συνέλευση, σε περίπτωση επαναληπτικών, πρέπει να τις διατηρήσουν δεσμευμένες ή σε περίπτωση άρσης της δέσμευσης να τις επαναδεσμεύσουν για να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές. Επίσης Μέτοχοι, που δεν θα λάβουν μέρος στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 18/07/2008, μπορούν στη συνέχεια να δεσμεύσουν τις μετοχές τους για να λάβουν μέρος στις τυχόν επαναληπτικές.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.