ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Stock options από ΝΕΛ

17:09 - 21 Ιουλ 2008 | Ναυτιλία
Ομόφωνη ήταν η απόφαση της γ.σ. της ΝΕΛ για την υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών με τους εξής βασικούς όρους και προϋποθέσεις:
- Διάρκεια του Προγράμματος : Η διάρκεια του Προγράμματος είναι ένα (1) έτος και αφορά το έτος 2008.

- Δικαιούχοι : Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτός των ανεξάρτητων μελών) και υπάλληλοι της εταιρείας και των συνδεδεμένων εταιρειών, μετά από αξιολόγηση αυτών από το Διοικητικό Συμβούλιο.

- Χαρακτηριστικά των Δικαιωμάτων που χορηγούνται : Η αντιστοιχία θα είναι μία μετοχή για κάθε Δικαίωμα, ήτοι θα χορηγηθούν συνολικά μέχρι δύο εκατομμύρια (2.000.000) μετοχές.

- Τιμή άσκησης : Ονομαστική αξία πλέον 30% της διαφοράς (μεταξύ της μέσης χρηματιστηριακής τιμής μηνός Νοεμβρίου, πριν από την ημερομηνία άσκησης, μείον την ονομαστική αξία). Σε κάθε περίπτωση η τιμή άσκησης δεν θα υπολείπεται της ονομαστικής αξίας.

- Ασκηση των Δικαιωμάτων και Περίοδος άσκησης δικαιώματος : Τα Δικαιώματα που έχουν χορηγηθεί και έχουν ωριμάσει, θα μπορούν να ασκηθούν κατά το μήνα Δεκέμβριο και μέσα στο χρονικό διάστημα από την 1 έως την 15 Δεκεμβρίου 2008.
- Τα δικαιώματα αυτά είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.