ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

17:15 - 21 Ιουλ 2008 | Ναυτιλία
Η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου Α.Ε. ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε η Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων των Μετόχων της, την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008 στην οποία παραβρέθηκαν 35 μέτοχοι αυτοπροσώπως η με αντιπροσώπευση που εκπροσωπούσαν 28,36% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ήτοι 40.265.319 μετοχές και άρα συγκεντρώθηκε η εκ του νόμου απαιτούμενη απαρτία για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων.
Η εν λόγω Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και αποφάσισε την υιοθέτηση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 13 του κ.ν. 2190/1920 με τους εξής βασικούς όρους και προϋποθέσεις:
- Διάρκεια του Προγράμματος : Η διάρκεια του Προγράμματος είναι ένα (1) έτος και αφορά το έτος 2008.
- Δικαιούχοι : Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτός των ανεξάρτητων μελών) και υπάλληλοι της εταιρείας και των συνδεδεμένων εταιρειών, μετά από αξιολόγηση αυτών από το Διοικητικό Συμβούλιο.
- Χαρακτηριστικά των Δικαιωμάτων που χορηγούνται : Η αντιστοιχία θα είναι μία μετοχή για κάθε Δικαίωμα, ήτοι θα χορηγηθούν συνολικά μέχρι δύο εκατομμύρια (2.000.000) μετοχές.
- Τιμή άσκησης : Ονομαστική αξία πλέον 30% της διαφοράς (μεταξύ της μέσης χρηματιστηριακής τιμής μηνός Νοεμβρίου, πριν από την ημερομηνία άσκησης, μείον την ονομαστική αξία). Σε κάθε περίπτωση η τιμή άσκησης δεν θα υπολείπεται της ονομαστικής αξίας.
- ?σκηση των Δικαιωμάτων και Περίοδος άσκησης δικαιώματος : Τα Δικαιώματα που έχουν χορηγηθεί και έχουν ωριμάσει, θα μπορούν να ασκηθούν κατά το μήνα Δεκέμβριο και μέσα στο χρονικό διάστημα από την 1 έως την 15 Δεκεμβρίου 2008.
- Τα δικαιώματα αυτά είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του όλου προγράμματος θα καθοριστούν με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και θα συμπεριληφθούν στο πληροφοριακό έντυπο που θα συνταχθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για την 18/07/2008 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.
Με την από 22/06/2008 πρόσκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ότι η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 01.08.2008 στην έδρα της Εταιρίας στην Μυτιλήνη.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.