ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΜΑ: Συνέδριο «Ο Μεσίτης Ασφαλίσεων στηρίζει το Σύγχρονο Επιχειρείν»

18:45 - 24 Νοε 2008 | Οικονομία
Στις τελευταίες εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και σε θέματα εποπτείας του κλάδου, πρόκειται να επικεντρωθεί το συνέδριο με τίτλο «Ο Μεσίτης Ασφαλίσεων στηρίζει το Σύγχρονο Επιχειρείν», που διοργανώνει αύριο o ΣΕΜΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυσή του.

Τις εργασίες του Συνεδρίου,που πραγματοποιείται στο Hilton, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, έχει κληθεί να κηρύξει ο υπουργός, κ. Γ. Αλογοσκούφης.

Δύο κύκλους συζητήσεων θα περιλαμβάνει το Συνέδριο. Στον πρώτο, με τίτλο «Η Αγορά σήμερα. Εξελίξεις και προβληματισμοί», κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, κ. Γιώργος Πέτσας και στο δεύτερο με τίτλο «Επιχειρείν – Διαμεσολάβηση – Ασφάλιση: Οι προκλήσεις του αύριο», ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γ. Καραβίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δούκας Παλαιολόγος, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Τάνες, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Generali στην Ελλάδα, κ. Πάνος Δημητρίου, ο Πρόεδροςτης Κων/νος Καρδασιλάρης & Υιοί -Cardico, κ. Νίκος Καρδασιλάρης και από το ΣΕΜΑ οι κ.κ. Γιώργος Κούμπας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κούμπας Συμμετοχών και Παναγιώτης Λυσσαίος Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh Ελλάδος.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιώργος Καραβίας «σκοπός του Συνεδρίου, είναι να αναδείξει τη συμβολή του κλάδου των Μεσιτών Ασφαλίσεων στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και στη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.