ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπουργείο Μεταφορών: Ζητείται εκπρόσωπος του δημοσίου στον ΟΤΕ

17:00 - 13 Ιαν 2009 | Οικονομία
Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων ξεκίνησε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη.

Πιο αναλυτικά, βρέθηκε με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές των υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και ενημερώθηκε για διοικητικά θέματα και νομοθετικές εκκρεμότητες. Στη συνέχεια πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον κ. Παναγιώτη Βουρλούμη, καθώς και με τους Προέδρους, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τους Διευθύνοντες Συμβούλους των εποπτευόμενων φορέων του ΟΑΣΑ, της ΕΘΕΛ, των ΗΛΠΑΠ και των ΗΣΑΠ. Ακόμη, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός κ. Μιχάλης Μπεκίρης συναντήθηκαν με το σύνολο των υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου.

Ο κ. Στυλιανίδης παρουσίασε τη βασική φιλοσοφία της στρατηγικής και το πλαίσιο συνεργασίας με το προσωπικό και τα στελέχη του ΥΜΕ τονίζοντας ότι «κεντρικός στρατηγικός μας στόχος είναι, αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας τις συνδυασμένες μεταφορές, να καταστήσουμε την Ελλάδα διαμετακομιστικό κέντρο για τις περιοχές της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, του Εύξεινου Πόντου και της Ανατολικής Μεσογείου, αναπτύσσοντας έτσι περαιτέρω προς όφελος της εθνικής οικονομίας το εμπόριο, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες μεταφορών».

«Φιλοσοφία μας», πρόσθεσε ο υπουργός, «είναι να συνδυάσουμε τον εκσυγχρονισμό των μέσων και την προσαρμογή στα νέα ευρωπαϊκά δεδομένα, με τη συνεργασία και με το σεβασμό προς τον εργαζόμενο και τα δικαιώματά του. Επιδίωξή μας είναι μαζί με τους εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, που φιλότιμα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, να βελτιώσουμε τη καθημερινότητα του πολίτη τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια».

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρώσει τις συναντήσεις με τις διοικήσεις όλων των εποπτευομένων ΔΕΚΟ και υπηρεσιών, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τις ομοσπονδίες και τις ενώσεις των επαγγελματιών.

Το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί σταδιακά όλες τις ΔΕΚΟ προκειμένου να ενημερωθεί επιτόπου και να συναντηθεί με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.