ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Λουκέτο» βάζει σήμερα το Δημόσιο

11:16 - 25 Φεβ 2009 | Οικονομία
Με κύρια αιτήματα την επίλυση των προβλημάτων που παρατηρούνται στο Ταμείο Πρόνοιας και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη απεργία.

Η απεργία αφορά τα δημόσια σχολεία, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία όλης της χώρας. Στην απεργία θα συμμετάσχει και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).Στα Mέσα Μαζικής Μεταφοράς (λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός κλπ) δεν έχει εξαγγελθεί καμία κινητοποίηση. Στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 13:00 θα πραγματοποιήσουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ολυμπιακή

Δεκάδες πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών ματαιώνονται, ενώ σε άλλες αλλάζει η ώρα αναχώρησης εξαιτίας της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει η ΟΣΥΠΑ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Οι πτήσεις που ματαιώνονται είναι από και προς την Αθήνα για Λάρνακα, Κωνσταντινούπολη, Ρόδο, δύο πτήσεις Θεσσαλονίκης, Ηράκλειο, δύο πτήσεις Ιωαννίνων, Χανιά, Λέρο, Σκιάθο, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, τρεις πτήσεις Σάμου, δύο πτήσεις Χίου, Μυτιλήνη, Νάξο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Κεφαλονιά, δύο πτήσεις Σαντορίνης, Πάρος, δύο πτήσεις Μήλου, Μύκονος, καθώς και οι πτήσεις Ρόδος - Κάρπαθος - Ρόδος, Αθήνα - Πρέβεζα - Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Χανιά - Θεσσαλονίκη και Πρέβεζα - Σητεία - Πρέβεζα.

Aegean Airlines

Ματαιώνονται 17 πτήσεις και συγκεκριμένα από και προς την Αθήνα για Μυτιλήνη, Σάμο, Χίο, Καβάλα, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο, Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Κω, Χανιά, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα, η εταιρεία θα αλλάξει την ώρα αναχώρησης και σε 23 πτήσεις του δικτύου της.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.