ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Βλάχος: Καταγγελία για απειλή απολύσεων από επιχειρηματία

16:11 - 11 Μαρ 2009 | Οικονομία
Για απειλή απολύσεων από επιχειρηματία, ο οποίος είχε παραπεμφθεί στο ΥΠΑΝ μετά από έλεγχο για τις τιμές των προϊόντων του έκανε λόγο σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΥΠΑΝ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή.

«Μπορεί μία εταιρεία να έρθει και να πει, ξέρετε μην με πιέζετε με τις τιμές γιατί δίνουμε θέσεις εργασίας», σημείωσε ο κ. Βλάχος, αλλά η απειλή της μείωσης των θέσεων εργασίας δεν μπορεί να είναι το αντίβαρο για οτιδήποτε. «Δεν θέλουμε να χαθούν θέσεις εργασίας αλλά δεν θα επιτρέψουμε στρεβλώσεις στην αγορά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος.

Από την πλευρά του, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μίχαλος, ζήτησε να μην κατηγορούνται συλλήβδην οι επιχειρήσεις για αθέμιτες πρακτικές. Όπως είπε, είναι αβάσιμο και άδικο να περνάει στην κοινή γνώμη ότι κραυγαλέες, αλλά μεμονωμένες περιπτώσεις, εκφράζουν το σύνολο της αγοράς, όπως επίσης και να παρουσιάζονται με ισοπεδωτικούς αφορισμούς και με τρόπο που απαξιώνει ολόκληρους κλάδους και χιλιάδες ευσυνείδητες επιχειρήσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.