ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΑΣΑ: Νέο εισιτήριο τριών ημερών από 1/7

16:03 - 29 Ιουν 2009 | Οικονομία
Νέο εισιτήριο διάρκειας τριών ημερών (Tourist Ticket) και κόστους 15 ευρώ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα παραμένουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα, θα κυκλοφορήσει από την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ το νέο εισιτήριο ισχύει για 3 ημέρες από την πρώτη επικύρωση κατά την πρώτη επιβίβαση για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ και για απεριόριστες μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή 400 «ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».

Το επιβατικό κοινό μπορεί να προμηθεύεται το νέο εισιτήριο τριών ημερών από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΕΘΕΛ στο αεροδρόμιο, του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ στο αεροδρόμιο και στους σταθμούς «ΛΑΡΙΣΗΣ» και «ΠΕΙΡΑΙΑΣ», από το ΜΕΤΡΟ στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και από τον ΗΣΑΠ στους σταθμούς «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» και «ΟΜΟΝΟΙΑ».

Πληροφορίες για το νέο εισιτήριο παρέχονται σε φυλλάδιο που θα διανέμεται από τέσσερα stands του ΟΑΣΑ στην αίθουσα των αφίξεων του αεροδρομίου, καθώς και από ειδικό stand που θα είναι τοποθετημένο δίπλα στις αφετηρίες των λεωφορείων στον εξωτερικό χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου (ακριβώς δίπλα από το εκδοτήριο των εισιτηρίων) και στο χώρο του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.