ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από το ΧΑ- Κανονικά η συνεδρίαση

08:32 - 02 Σεπ 2009 | Οικονομία
(upd2) Λίγο πριν τις 6 το πρωί ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Λ.Αθηνών προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Τραυματίστηκε ελαφριά μία γυναίκα. Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα. Η Λ.Αθηνών είναι κλειστή αυτή την ώρα στο ύψους του ΧΑ. To κτίριο έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές ανέφερε ο πρόεδρος του ΧΑ, σε δηλώσεις του πριν από λίγο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΧΑ αναφέρει πως η αγορά και της Ελλάδας και της Κύπρου θα λειτουργήσουν κανονικά.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει ότι παρά τις τεράστιες υλικές ζημιές που υπέστη το κτίριο του Χρηματιστηρίου από τη σημερινή έκρηξη οι αγορές τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου θα λειτουργήσουν κανονικά, στο συνηθισμένο ωράριο λειτουργίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς λίγο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών θα διεξαχθεί σήμερα 2 Σεπτεμβρίου κανονικά, καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (διαδικασίες, τεχνική υποδομή κλπ) που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της αγοράς.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.