ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ραντεβού Συνδικάτων-Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

12:45 - 04 Σεπ 2009 | Οικονομία
Με κινητοποιήσεις, το εναρκτήριο λάκτισμα των οποίων θα δώσουν οι αστυνομικοί από σήμερα Παρασκευή, θα ξεκινήσει η φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ μετά την προκήρυξη των εκλογών «το αίτημα για ανατροπή των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών γίνεται εντονότερο».

Περί τους 2.500 αστυνομικούς, πολλοί εκ των οποίων θα αποσπαστούν από άλλες πόλεις, θα κατακλύσουν το κέντρο της συμπρωτεύουσας διαδηλώνοντας, ενώ παρόντες θα είναι και οι τέσσερις εισαγγελείς οι οποίοι και θα επιτηρήσουν τα εγκαίνια της 74ης ΔΕΘ.

Αύριο, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει κάτω από ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» και το απόγευμα της ιδίας ημέρας έχουν προγραμματιστεί  και οι πορείες των συνδικάτων προς τη  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ,  ΠΟΕ-ΟΤΑ,  ΕΔΟΘ καθώς και το Εργατικό Κέντρο δίνουν ραντεβού στο άγαλμα του Βενιζέλου και μισή μόλις ώρα αργότερα το ΠΑΜΕ αναμένεται να συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντριβανίου, ενώ τα σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Καμάρα.


Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.