ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Λιγότερο απαισιόδοξη" από τις αγορές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, δηλώνει η Standard & Poor's

11:13 - 03 Μαρ 2010 | Οικονομία
"Λιγότερο απαισιόδοξος" από ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας δηλώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's.

"Πρέπει να πούμε σαφέσταστα ότι αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν, αυτό σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο απαισιόδοξοι από τις αγορές για το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία" δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπιρς, επικεφαλής του τομέα αξιολόγησης κρατικού χρέους της S&P's στο περιθώριο διεθνούς διάσκεψης στη Σιγκαπούρη.

Σημειώνεται πως οι δηλώσεις του επικεφαλής της S&P's συμπίπτουν με την επίσκεψη που διενεργεί κλιμάκιο του διεθνούς οίκου στην Αθήνα.

Χθες, τα στελέχη της Standard & Poor's είχαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ σήμερα το κλιμάκιο των εμπειρογνωμόνων θα έχει συνεργασία με την υπουργό Οικονομίας Λ. Κατσέλη και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο.

"Η πολιτική αποδοχή της ελληνικής κυβέρνησης είναι πολύ υψηλή,αν πιστέψουμε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις" τόνισε ο Μπιρς μιλώντας σε δημοσιογράφους του Ρόιτερ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 03 Μαρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.