ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δασκαλόπουλος (ΣΕΒ): Ή θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας ή θα καταποντιστούμε

14:25 - 31 Μαϊ 2010 | Οικονομία
«Η επιχειρηματική κοινότητα ούτε ζήτησε ούτε αποφάσισε τα μέτρα για τα εργασιακά που συζητήσαμε σήμερα. Αυτά όμως αποτελούν, ήδη, νόμο του κράτους και αποτυπώνουν τη ρητή δέσμευση της Ελλάδος προς τους δανειστές μας».

Τα ανωτέρω δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για θέματα της αγοράς εργασίας.

Η ουσιαστική διαβούλευση, λοιπόν, αφορά στην άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα, ώστε να εισπράξει τα χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, για να λειτουργήσει το Κράτος, τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος και πρόσθεσε «Δεν υπάρχει ούτε στιγμή για χάσιμο. Ή θα υλοποιήσουμε με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, χωρίς άρνηση της πραγματικότητας, χωρίς υπεκφυγές ή θα καταποντιστούμε».

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος δέχθηκε σήμερα τριμελή αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ από τους κ.κ.: Γ. Πέρρο, Παν. Ταβουλάρη και Γ. Πάσουλα και είχε μαζί τους μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για τα νέα μέτρα, που αφορούν στην αγορά εργασίας.

Συμφωνήθηκε νέα συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί, στα γραφεία του ΣΕΒ, με την ηγεσία του ΠΑΜΕ και τους Προέδρους των Ομοσπονδιών και των Κλαδικών οργανώσεων, που υπογράφουν συλλογικές συμβάσεις με τον ΣΕΒ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.