ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΠΟΙΑΝ: Νέες τιμές σε 300 φάρμακα

19:22 - 26 Αυγ 2010 | Οικονομία
Νέες τιμές για φαρμακευτικά προϊόντα που καλύπτουν το 97% του συνολικού τζίρου της αγοράς έχουν δοθεί, μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, κατά την οποία δόθηκαν οι νέες τιμές για περισσότερα από 300 προϊόντα.
Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής,

-Παραδόθηκαν εγγράφως και τέθηκαν σε συζήτηση από τα μέλη της Επιτροπής παρατηρήσεις και επισημάνσεις επί του σχεδίου της νέας Αγορανομικής Διάταξης για την τιμολόγηση των φαρμακευτικών προϊόντων.

-Ζητήθηκε ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου σχετικά με τη διαδικασία και το χρόνο αξιολόγησης των παρατηρήσεων – ενστάσεων και αποφασίστηκε να εκδοθεί έγγραφη σχετική διευκρίνιση.

-Για μέρος φαρμακευτικών προϊόντων, για τα οποία η Υπηρεσία δεν διέθετε πλήρη στοιχεία, ζητήθηκε από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες η άμεση υποβολή τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η ανατιμολόγησή τους.

-Για φαρμακευτικά προϊόντα, στις τιμές των οποίων έχει καταγραφεί από το Παρατηρητήριο Τιμών Φαρμάκων υψηλή διακύμανση τιμής, διεξάγεται επανέλεγχος από την Υπηρεσία, προκειμένου να δοθούν οι τιμές στις ενδιαφερόμενες εταιρείες μέχρι και την Δευτέρα, 30/08/2010.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.