ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΒ: Ξεκίνησε ανοικτό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους

17:05 - 15 Ιουν 2006 | Οικονομία
Διαδοχικές συναντήσεις με τους προέδρους και τις διοικήσεις της Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), πραγματοποίησε σήμερα η ηγεσία του ΣΕΒ, μετά από πρωτοβουλία της.

Οι συναντήσεις αυτές εντάσσονται στην προσπάθεια δημιουργίας ενός πλαισίου ανοικτού και διαρκούς διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους και συνομιλητές μας, με σκοπό τη διαμόρφωση πρωτοβουλιών συνεννόησης και δράσης, για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τις παραγωγικές δυνάμεις και την κοινωνία.

Μετά τη συνάντηση με το προεδρείο της ΟΚΕ, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος,  δήλωσε: «Ο ΣΕΒ με ευθύνη συμμετέχει και στηρίζει τους θεσμοθετημένους μηχανισμούς διαβούλευσης, όπως είναι η ΟΚΕ. Ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε και να αναζητήσουμε νέους τρόπους δημιουργικής συνεισφοράς μας στο έργο που επιτελεί η Επιτροπή. Έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε να στεριώσουν στη συλλογική μας συνείδηση θεσμοί κοινωνικής συναίνεσης και αμοιβαίας κατανόησης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.