ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοίδη, Παπουτσή συναντά ο Παπακωνσταντίνου

13:00 - 28 Φεβ 2011 | Οικονομία
Με τους υπουργούς Οικονομίας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, θα συναντηθεί το απόγευμα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Και οι επαφές αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο και την Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2012- 2014.

Η Έκθεση Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής θα θέτει ετήσια ανώτατα όρια δαπανών για τα υπουργεία και στόχους δημοσιονομικού ισοζυγίου για όλους τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης έως και το 2014. Η Έκθεση αναμένεται να δημοσιοποιηθεί προς διαβούλευση στα τέλη Μαρτίου και, εν συνεχεία, να εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο προς τα μέσα Απριλίου και να ψηφισθεί από τη Βουλή έως τα μέσα Μαΐου.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε ήδη, από την προηγούμενη εβδομάδα, τους υπουργούς Γιάννη Ραγκούση, Άννα Διαμαντοπούλου, Κώστα Σκανδαλίδη, Χάρη Παμπούκη και Τίνα Μπιρμπίλη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.