ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεταλωτής: Δεν έχουμε αντίπαλό μας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις

17:58 - 02 Μαϊ 2011 | Οικονομία
"Το δημόσιο συμφέρον είναι υπεράνω όλων και αυτή είναι η δέσμευσή μας και για τη ΔΕΗ", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας σε ερωτήσεις και στις διαφωνίες που εκφράζει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για την κυβερνητική πολιτική.
"Δεν έχουμε αντίπαλό μας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις", πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε ότι η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων, ενώ παραδέχθηκε ότι υπαρχουν αντιρρήσεις στην κυβέρνηση για τις θέσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Σχετικά με τις δηλώσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως του εκλεγόμενου στην Κοζάνη Αλέκου Αθανασιάδη, οι οποίοι διαφωνούν με ενδεχόμενη μείωση του ποσοστού του Δημοσίου στην επιχείρηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι "δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης, αφού δεν έχει εξειδικευθεί το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων" και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαλόγου στην κυβέρνηση, την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την Ολομέλεια της Βουλής, η κυβέρνηση θα έχει πείσει για τις θέσεις της.

Στο ιδιο πλαίσιο απάντησε όταν ρωτήθηκε για τις προτάσεις εταιρειών για την εκμετάλλευση του λιγνίτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.