ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Βερολίνο για το συνέδριο της "Ημέρας Γερμανικής Βιομηχανίας" μεταβαίνει ο Χρυσοχοΐδης

18:04 - 26 Σεπ 2011 | Οικονομία
Στο Βερολίνο, κατόπιν πρόσκλησης της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI), προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιείται για την «Ημέρα Γερμανικής Βιομηχανίας», θα μεταβεί αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση,η επίσκεψη του υπουργού πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος από γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τη Γερμανία, αλλά και την παροχή τεχνογνωσίας και διοικητικής εμπειρίας σε θέματα ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών στην πραγματική οικονομία.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Αντικαγκελάριο και Υπουργό Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας, κ. Ρέσλερ, καθώς και με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας, κ. Στάινμαγερ.

Παράλληλα, ο υπουργός θα παρακολουθήσει τις ομιλίες του Πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου και της Καγκελαρίου της Γερμανίας, κ. Μέρκελ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.