ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ντροπή το νέο Μνημόνιο» λέει η ΕΣΕΕ

13:49 - 09 Φεβ 2012 | Οικονομία
«Η λειτουργία της Δημοκρατίας πλέον υπονομεύεται» τονίζει ο Βασίλης Κορκίδης
Επίθεση προς τους πολιτκούς αρχηγούς που «κάνουν τις θυσίες των πολιτών τα τελευταία δύο χρόνια να φαντάζουν χαμένες» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κορκίδης. Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, σε ανακοίνωση του για τη χθεσινή συμφωνία που ορίζει τα νέα μέτρα, αναφέρει ότι «γνωρίζαμε ότι οι απειλές και οι εκβιασμοί των δανειστών μας θα κατέληγαν σε υποχωρήσεις των πολιτικών αρχηγών από τις αρχικές θέσεις τους, αφού μεταξύ συμφωνίας και χρεοκοπίας, μεταξύ νέου Μνημονίου και επιστροφής στη δραχμή, μεταξύ εξαθλίωσης και φτώχειας, η επιλογή που θα προβαλλόταν θα περιγραφόταν "το μη χείρον βέλτιστον".»


Οκ. Κορκίδης συνεχίζει λέγοντας πως «αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο η ελληνική κοινωνία θα γλιτώσει τα χείριστα, εν τέλει. Ο δρόμος της νέας δανειακής σύμβασης θα είναι τραχύς και προς το παρόν η έξοδος από την ύφεση αμφίβολη.

Οι εκπρόσωποι της αγοράς έχουμε προειδοποιήσει έγκαιρα την Κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα. Ευελπιστούμε ότι η "ταπεινωτική σωτηρία" της χώρας δε θα είναι προσωρινή» καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.
Τελευταία τροποποίηση στις 14:21 - 09 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.