ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σαμαρά με Γιούνγκερ - Μέρκελ την Πέμπτη

15:35 - 29 Φεβ 2012 | Οικονομία
Συναντήσεις με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ θα έχει αύριο στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα είναι οι συνθήκες που διαμορφώνονται μετά τη νέα δανειακή σύμβαση, με τον πρόεδρο της ΝΔ να δείχνει πως θα επιμείνει στο θέμα της λήψης αναπτυξιακών μέτρων για να βγει η χώρα από την ύφεση.

Χθες το βράδυ, ο κ. Σαμαράς είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η συνάντησή του με τον κ. Γιούνκερ έχει προγραμματιστεί για το πρωί, ενώ πριν την έναρξη της Συνόδου θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ.

Η εκτίμηση που έχουν στο επιτελείο της ΝΔ είναι πως πλέον το κλίμα στην Ευρώπη για τον πρόεδρο του κόμματος είναι πολύ θετικό και πως ο ίδιος, με τις επαφές του αυτές αλλά και με τα ταξίδια που έχει και προτίθεται να πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα, έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:38 - 29 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.