ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννος Παπαντωνίου: «Δεν πρέπει να μπει το ΠαΣοΚ στο παιχνίδι της σκανδαλολογίας»

21:53 - 09 Αυγ 2006 | Οικονομία
Eίναι θέμα ήθους για το ΠαΣοΚ να μην μπείστο παιχνίδι της σκανδαλολογίας, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στο τηλεοπτικό κανάλι Mega, ο Γιάννος Παπαντωνίου, προσθέτονταςότι ο ίδιος προσωπικά δεν έχει καμμία ένδειξη ότι υπάρχουν στοιχεία που ενδεχομένως θα ενδιέφεραν τον Εισαγγελέα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ακολουθήσει την τακτική που ακολουθεί το κόμμα του.

Κάλεσε μάλιστα την κα Βάσω Παπανδρέου, εάν έχει στοιχεία που δεν γνωρίζει ο ίδιος, να τα υποβάλει στον Εισαγγελέα.

Η πώληση της Εμπορικής, όπως επανέλαβε, ήταν απόφαση του ΠαΣοΚ της κυβέρνησης Σημίτη, την οποία προσυπέγραψαν όλα τα στελέχη που σήμερα κατέχουν διευθυντική θέση στο κόμμα. Υπογράμμισε δε ότι το μόνο θέμα που υπάρχει ανοιχτό είναι το τίμημα στο οποίο πωλήθηκε η Εμπορική και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τα περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου έχουν υποτιμηθεί από την καταστροφική πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ με την απογραφή και την υπαγωγή της ελληνικής οικονομίας σε επιτήρηση από την Ε.Ε.

Κατέληξε δε σημειώνοντας ότι το σημερινό ΠαΣοΚ, εάν θέλει να εμποδίσει την κυριαρχία της ΝΔ, θα πρέπει να υποστηρίξει με περρισότερο σθένοςτο δημιουργικό έργο των κυβερνήσεων Σημίτη και να προχωρήσει στη δημιουργία μίας αξιόπιστης ατζέντας με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.