ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναντήσεις Αντ. Σαμαρά με Επιμελητήρια - Ένωση Τραπεζών

13:16 - 08 Μαρ 2012 | Οικονομία
Το θέμα της ανάπτυξης προέταξε εκ νέου σήμερα ο πρέδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας.

«Δίνουμε προτεραιότητα στην Ανάπτυξη. Εμείς τα λέγαμε από την αρχή και μας λοιδορούσαν, τώρα την ανάπτυξη την προβάλλουν όλοι, ενώ το κλίμα αλλάζει ακόμη και στην Ευρώπη», φέρεται να είπε ο αρχηγός της ΝΔ στη συνάντηση, ενώ απευθυνόμενος σους προέδρους των Επιμελητηρίων, είπε ότι τους θέλει δίπλα του σε συμβουλευτικό ρόλο.

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η ΝΔ θα στηρίξει στις εκλογές για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων τον νυν πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κώστα Μίχαλο.

Στις 14.30 ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του κ. Σαμαρά στα γραφεία του κόμματος, με το Προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Στις 20:30, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο, που παραθέτει ο πρέσβης της Ιταλίας, Κλαούντιο Κλάντζερ, στην ιταλική πρεσβεία, προς τιμήν του αντιπροέδρου της ιταλικής Βουλής, Ρόκο Μπουτιλιόνε, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα σε ένδειξη συμπαράστασης της ιταλικής Βουλής και του προέδρου της Τζιανφράνκο Φίνι προς τη χώρα μας.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:46 - 08 Μαρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.