ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σακελλάρης (ΕΤΕπ): Η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια να χάσει άλλο χρόνο

18:20 - 21 Μαρ 2012 | Οικονομία
Η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αλλά δεν έχει κανένα περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, ήταν το μήνυμα του Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, στη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή υπογραφής για τη σύσταση του Ταμείου Εγγύησης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις από την υπουργό Ανάπτυξης Αννας Διαμαντοπούλου και τον Ελληνα αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Πλ. Σακελλάρη.

"Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχονται εκλογές, δεν θέλω να σχολιάσω την εκλογική διαδικασία που έχει ήδη αρχίσει, εναπόκειται στους Έλληνες πολίτες να λάβουν τις δημοκρατικές τους αποφάσεις, ωστόσο καλώ τους πάντες να μη σταματήσει στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η δουλειά που έχουμε αρχίσει για τη βελτίωση της απορρόφησης των ευρωπαϊκών ταμείων. Η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια να χάσει χρόνο" δήλωσε ο επίτροπος.

 

Ο επίτροπος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ρόλο της Ομάδας Δράσης λέγοντας ότι "πολλά πρέπει να γίνουν" μεταξύ άλλων για τη μεταρρύθμιση του δημοσίου τομέα και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι "η Ελλάδα είναι σε ένα σωστό μονοπάτι".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.