ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταθέτει κανονικά στον ανακριτή η γυναίκα του Άκη, Βίκυ Σταμάτη

18:37 - 27 Απρ 2012 | Οικονομία
Απορριπτική του αιτήματος της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου για εξαίρεση του ανακριτή ήταν η πρόταση του εισαγγελέα, κατόπιν τούτου, η Βίκυ Σταμάτη ξεκίνησε την απολογία της. Ελεύθερος υπό όρους ο αδελφός της.


Εν τω μεταξύ, αιφνιδιαστικά δεσμεύθηκε από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ολόκληρη η περιουσία της κ. Σταμάτη.

Άμεση ήταν σε αυτήν την εξέλιξη και η αντίδραση από την πλευρά της συζύγου του πρώην υπουργού, η οποία την παραμονή της απολογίας της κατέθεσε προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την οποία κάνει λόγο για «προειλημμένη απόφαση του ανακριτή, η οποία παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας της».

Με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο αδελφός της συζύγου του Άκη Τσοχατζοπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης.

Ο κατηγορούμενος λογοδότησε για την εμπλοκή του σε πληρωμές που έκανε από το 2006 έως το 2009 για τις επισκευές του ακινήτου στην Ακρόπολη, οι οποίες κόστισαν συνολικά 701.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Νίκο Ρουσόπουλο, ο εντολέας του είχε λάβει εντολή από τη Nobilis να αναλάβει την επίβλεψη της ανακαίνισης του ακινήτου, καθώς σχετίζεται με τον κατασκευαστικό χώρο, χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου ο κατηγορούμενος συναντήθηκε με τη Βίκυ Σταμάτη και υπό ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα αγκαλιάστηκαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.