ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Για να τηρήσουμε τον όρκο πρέπει να υπάρχει Ελληνικό κράτος

18:02 - 17 Μαϊ 2012 | Οικονομία
«Κερδίσαμε την πρώτη μάχη, πάμε για να κερδίσουμε τη δεύτερη. Αυτή τη φορά δεν στοχεύουμε σε διψήφιο ποσοστό, αλλά στο να είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, μιλώντας προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «ξένη κατοχή» η οποία καταψηφίστηκε στην κάλπη, παρά τον «πόλεμο που δέχτηκε» από τα ΜΜΕ και από το «σάπιο καθεστώς της Μεταπολίτευσης». Τόνισε επίσης, ότι για να τηρηθεί ο όρκος που έδωσαν οι βουλευτές προκειμένου να τηρούν τους νόμους του Ελληνικού κράτους, πρέπει να υπάρχει Ελληνικό κράτος και να σταματήσει ο έλεγχός του «από τους ξένους και τους τραπεζίτες».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στο ΠαΣοΚ και τη ΝΔ, λέγοντας ότι το μεν πρώτο εγκατέλειψε το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», ενώ για τον Α. Σαμαρά είπε ότι «παρέλαβε το κόμμα από το 30% της εκλογικής ήττας του 2009 και κατάφερε να το φτάσει στο 18%».

Κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με το που βρέθηκε κοντά στην εξουσία σταμάτησε να μιλά για καταγγελία του Μνημονίου και κάνει λόγο για αναδιαπραγμάτευση», ενώ τόνισε και την αντίθεσή του «στα εθνικά θέματα», ιδιαίτερα στη Θράκη και στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, αλλά και για την πολιτική του στην οικονομία η οποία «θα διαλύσει την ελληνική ναυτιλία». «Στην πραγματικότητα ΠαΣοΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα» κατέληξε.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για την Ευρώπη των Εθνών που πρέπει να αντικαταστήσει την Ευρώπη των Τραπεζών, ενώ είπε ότι κανείς δεν μπορεί να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ, γιατί το έχει πληρώσει με το χρυσό της χώρας. «Από την Ελλάδα ξεκίνησε η Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.