ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα της για τα ταμειακά διαθέσιμα

14:22 - 29 Μαϊ 2012 | Οικονομία
Η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα της για τα ταμειακά διαθέσιμα
Τόνισε ο υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δ. Τσιόδρας, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα 45 χιλιάδες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στους τομείς της Πρόνοιας και του Περιβάλλοντος.
«Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί βαρύτατες θυσίες τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει το σεβασμό όλων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τους Έλληνες και τη φοροδιαφυγή.

Αναφερόμενος στα ταμειακά διαθέσιμα, είπε πως λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να συγκρατηθούν οι δαπάνες και να αυξηθούν τα έσοδα.

Επίσης, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε τη δημιουργία 45.000 θέσεων εργασίας, πεντάμηνης διάρκειας, στους τομείς της πρόνοιας και του περιβάλλοντος. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κι η αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Για τους φαρμακοποιούς, με αφορμή τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, είπε ότι η πρώτη δόση των χρημάτων δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, άλλη μία θα δοθεί έως το τέλος της εβδομάδας και άλλα 490 εκ. θα δοθούν έως τα τέλη Ιουνίου.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τέλος την Ελλάδα απόλυτα ασφαλή προορισμό και με ανταγωνιστικές τιμές και κάλεσε τους ξένους ανταποκριτές να στέλνουν την ακριβή εικόνα της χώρας μας.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.