ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κριτική Πάγκαλου στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ

23:12 - 24 Αυγ 2006 | Οικονομία
Εντονη κριτική στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, που «από το 2000 και μετά τα κάναμε χάλια σε όλους τους τομείς, διαλύσαμε τη χώρα», άσκησε κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των υπολοίπων μελών του συμβουλίου. .

Ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος τόνισε ότι τέτοιες τοποθετήσεις δεν βοηθούν και του υπενθύμισε ότι και ο ίδιος υπήρξε υπουργός των κυβερνήσεων αυτών.

Από την πλευρά της, η Βάσω Παπανδρέου υποστήριξε πως οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έκαναν λάθη, αλλά έκαναν και έργο.

Κατά τα άλλα, ο Αλέκος Παπαδόπουλος πρότεινε επανεξέταση της κριτικής που ασκεί το κόμμα στην κυβέρνηση για τη φορολογική της πολιτική, καθώς «οι φοροελαφρύνσεις ενισχύουν τα υψηλότερα εισοδήματα».

Η Μαρία Δαμανάκη από την πλευρά της πρότεινε την ανάκτηση της πολιτικής ηγεμονίας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, προτάσσοντας την κινητοποίηση του κοινωνικού χώρου και την άρθρωση κοινωνικού λόγου για την οικονομία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος έκλεισε τις εργασίες του Πολιτικού Συμβουλίου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είμαστε περήφανοι για το έργο μας», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι το κίνημα «κάνει τώρα μια νέα αρχή και πρέπει να δώσει την μάχη με ξεκάθαρες θέσεις και ενιαία φωνή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.