ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακά Ακίνητα: Ξεκινά η αξιοποίηση του Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο)

22:27 - 07 Σεπ 2006 | Οικονομία
Ξεκινά το σχέδιο για την αξιοποίηση από την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο), το οποίο θα μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Συνεδριακό Κέντρο της Αθήνας. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΔΕΣΔΙΤ).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολυμπιακά Ακίνητα, τονίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης, προκηρύσσει την Παρασκευή δυο ανοικτούς διαγωνισμούς για την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Οι σύμβουλοι θα υποστηρίξουν, σε συνεργασία με το νομικό σύμβουλο της Γραμματείας, τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της κυρίως διαγωνιστικής διαδικασίας. Αυτή θα αφορά την επιλογή κατάλληλων ιδιωτικών φορέων, που θα αναλάβουν τη μελέτη, μετασκευή, χρηματοδότηση και τεχνική διαχείριση του Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου. Ακόμη, οι σύμβουλοι θα υποστηρίξουν την επιλογή της βέλτιστης μορφής σύμπραξης και την κατάρτιση της τελικής σύμβασης ΣΔΙΤ.

Και για τους δύο διαγωνισμούς, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις και προσφορές τους έως 29 Σεπτεμβρίου 2006, ώρα 12.00. Το οικονομικό αντικείμενο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για κάθε διαγωνισμό, ενώ η προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου έχει ορισθεί σε 18 μήνες.

Η εμπορική διαχείριση του Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου θα ανατεθεί με ξεχωριστό διαγωνισμό παραχώρησης, που θα προκηρυχθεί εντός του μηνός από την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.