ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣΟΚ: Τσαρική η αντίληψη Παπαθανασίου για καταναλωτικές οργανώσεις

23:13 - 07 Σεπ 2006 | Οικονομία
Τσαρικής αντίληψης χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ την ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου, καθώς «επιχειρεί να τρομοκρατήσει της αυτόνομες καταναλωτικές οργανώσεις και να στείλει το μήνυμα ότι ‘’όποιος διαφωνεί μαζί μου, τόσο το χειρότερο γι’ αυτόν''».

Ο συντονιστής του Τομέα Ανάπτυξης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας και η Γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Καταναλωτών Τόνια Αντωνίου, τόνισαν ότι «αδυνατώντας να αντιληφθεί ο κ. Παπαθανασίου ότι δεν είναι δικές του οι καταναλωτικές οργανώσεις, ότι εκφράζουν κοινωνικές δυνάμεις και όχι κομματικούς στρατούς της Ν.Δ. και ότι οι ενισχύσεις που προβλέπει ο Ν.2251/94 δεν συνεπάγονται την υποταγή τους στο υπουργείο, προχωρεί σε αυταρχικού χαρακτήρα μέτρα επειδή κάποια οργάνωση είχε διαφορετική άποψη για τις τιμές των σχολικών ειδών από το υπουργείο».

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «αν βέβαια το υπουργείο Ανάπτυξης θεωρεί ότι υπάρχουν καταναλωτικές οργανώσεις που δεν εκφράζουν υπαρκτές δυνάμεις, τότε ας αναθεωρήσει το θεσμικό πλαίσιο, καθιερώνοντας σταθερά και διαφανή κριτήρια πιστοποίησης γι΄ αυτές, όπως και το ΠΑΣΟΚ έχει προτείνει».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.