ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Creidt Agricole: Δεν θα υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα

19:52 - 09 Νοε 2012 | Οικονομία
Το ρευστό πολιτικό σκηνικό που υπάρχει στην Ελλάδα ενισχύει την ανησυχία στις αγορές, αναφέρει έκθεση της CA, που τονίζει ότι ακόμα και αν δοθούν τα 31, 5 δισ. ευρώ στην Αθήνα, το ελληνικό πρόβλημα θα συνεχίσει να είναι μεγάλο και διαρκές.

Όπως αναφέρει σε νέα, ειδική έκθεσή του ο οίκος, η επόμενη εβδομάδα δεν θα ρίξει ουσιαστικό φως ούτε θα αποστείλει ξεκάθαρο μήνυμα για το πότε μπορεί να εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.


"Παρά το γεγονός πως μια από τις δύο κρίσιμες ψηφοφορίες στην ελληνική Βουλή πραγματοποιήθηκε και τα νέα μέτρα ψηφίστηκαν, η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα θα συνεχιστεί", εκτιμούν οι αναλυτές της Credit Agricole.


Η αβεβαιότητα στις αγορές θα συνεχιστεί, προειδοποιεί στη συνέχεια ο οίκος.


"Σύμφωνα με την άποψη που κυριαρχεί στις αγορές, ακόμη και όταν η δόση των 31,5 δισ. ευρώ καταβληθεί στην Ελλάδα, το ελληνικό ζήτημα θα συνεχίσει να συνιστά ένα σοβαρό και κυλιόμενο πρόβλημα. Οι αγορές εμφανίζονται εξαιρετικά νευρικές και έτσι θα παραμείνουν...

 

Η έλλειψη σαφήνειας στα ζητήματα που απασχολούν τους Ευρωπαίους, υπό το βάρος της κρίσης, αποτελεί βαρίδι για την κίνηση των διεθνών χρηματιστηρίων", εξηγεί στη συνέχεια ο οίκος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.