ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: Εντός του 2013 τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης

14:17 - 15 Νοε 2012 | Οικονομία
Την αισιοδοξία του ότι εντός του 2013 η Ελλάδα θα δει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας της εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας στη συνεδρίαση του ΕΛΚ με θέμα «η απάντηση είναι περισσότερη Ευρώπη – Ολοκληρώνοντας τη Νομισματική και Οικονομική Ένωση» επανέλαβε ότι η Ελλάδα τηρεί και θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της για να μπει ένα τέλος στην κρίση χρέους. Ο κ.Σαμαράς υποστήριξε πως στην περίπτωση της Ελλάδας είδαμε το χειρότερο πρόσωπο της κρίσης, τονίζοντας ότι κατόπιν των τελευταίων αποφάσεων που έλαβε η κυβέρνηση, θα κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης από το 2013.

«Δεν μπορεί να πετύχει κανένα πρόγραμμα, αν δεν έχεις την κοινωνία μαζί σου» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως η ελληνική επιτυχία αντιμετώπισης της κρίσης θα μετατραπεί σε ευρωπαϊκή επιτυχία. Όσον αφορά την προοπτική της ευρωπαϊκής ενοποίησης ο κ.Σαμαράς επανέλαβε πως το επόμενο βήμα είναι η ομοσπονδιακή ένωση των ευρωπαϊκών κρατών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα από ότι ο καθένας ξεχωριστά»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.