ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αύριο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην Κύπρο για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

21:02 - 20 Νοε 2012 | Οικονομία
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, συγκάλεσε για αύριο το πρωί, σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για ενημέρωσή τους, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι, στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, «παραμένουν διαφωνίες σε σοβαρά ζητήματα, γι' αυτό και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται». Απέφυγε να υπεισέλθει στο θέμα των διαφωνιών και περιορίστηκε να αναφέρει ότι, κατά τη χθεσινή διαπραγμάτευση, έγινε παρά πολλή δουλειά. Μέσα από τη διαπραγμάτευση, επιτεύχθηκαν συγκλίσεις σε διάφορα ζητήματα, πρόσθεσε, χωρίς και πάλι να γίνει συγκεκριμένος. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και σήμερα.

Στο μεταξύ, το Υπουργικό Συμβούλιο εξέτασε σήμερα θέματα, που αφορούν τον προϋπολογισμό του 2013, ο οποίος θα κατατεθεί στη Βουλή, την ερχόμενη Πέμπτη. Το θέμα αφορούσε, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιπρόσθετα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2013, τα οποία έχουν σχέση με το θέμα της περαιτέρω μείωσης των δαπανών στη λειτουργία του κράτους και που, έχουν σχέση και με τη συζήτηση με την τρόικα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.